HÅNDVÆRK MED OMTANKE

Besøg vores butik/showroom på 350m2 med plankeborde & møbler

Åbningstider:

Mandag – Torsdag: 10.00 – 17.00

Fredag 10.00 – 15.00
Lørdag 10.00 – 14.00

Spettrupvej 5 A – 8722 Hedensted
Denmark
CVR: 41474874

kundeservice@woodstyle.dk
 +45 26 15 25 76

Pift mødelokalet, restauranten eller gårdhaven op med erhvervsmøbler af upcyclet egetræ.

De kedelige erhvervsmøblers dage er talte. Flere og flere virksomheder vælger nemlig at investere i anderledes møbler, der viser noget om, hvem virksomheden er, og hvad de står for.
Hos Woodstyle hjælper vi med at bytte de gamle kontormøbler ud med moderne og flotte kvalitetsplankeborde af upcyclet egetræ hos virksomheder, der har en holdning til styling og bæredygtighed. Kan I se jer selv i dette? Bliv klogere på vores møbler til virksomheder her på siden.

Stilede kontormøbler til mødelokalet

Vi er hamrende stolte af vores produkter. Det er vi, fordi vi samtidig med, at vi leverer nogle holdbare og smukke kvalitetsmøbler, også passer på vores natur ved at genbruge materialer, der allerede er produceret.

Langt de fleste af de borde, vi leverer i dag, er skabt af genanvendt træ, der stammer fra bl.a. gamle herregårde, lader, købmandsforretninger eller andre bygninger, der undergår renovering eller nedrivning. Vores møbler består altså af hundrede år gamle egeplanker, der med kærlighed og nænsomt håndværk får nyt liv som kontormøbel, spisebord eller konferencebord.
Vi kan ikke love jer to ens borde, men vi kan love, at I får nogle unikke kvalitetsprodukter, der viser, at I har en holdning til, hvordan vi kan passe bedre på vores natur ved at genbruge. Ønsker I en grønnere profil, vil recyclede borde sende en god signalværdi. Samtidig er I med til, at de produkter, der allerede er produceret, får nyt liv og bliver ved med at skrive historie.

Upcyclede plankeborde til restauranter og cafeer

De bedste aftener indeholder god mad, vin og godt selskab over et smukt plankebord. Det er i hvert fald den tilbagemelding, vi får, når vi taler med de restauranter og cafeer, der har fået caféborde, langborde og rundborde hos os.

Plankemøbler giver en helt særlig hyggelig stemning på restauranter og cafeer, fordi de bringer naturens rå og autentiske udtryk inden for lokalets fire vægge. Samtidig skaber det en stilfuld nordisk indretning, som besøgende husker, når de går derfra.
Ønsker I at skabe et samlet udtryk mellem jeres indretning inde og ude, laver vi også plankeprodukter i form af havemøbler eller caféborde.

Se erhvervsmøblerne i vores showroom i Hedensted

Er du nysgerrig efter at se, hvad vores møbler kan, og hvordan de føles, vil vi gerne invitere dig på besøg i vores showroom i Hedensted. Her kan du se, at alle vores plankeborde er unikke, fordi de er skabt af genbrugstræ fra forskellige lande i Europa. Samtidig kan du mærke og opleve den høje kvalitet, vi producerer møbler til virksomheder i, for når vi genbruger træ, gør vi os meget umage.

Vores vision er nemlig, at træet skal leve i mange år endnu og bringe den historie videre, som det allerede rummer, når I får det. Om det er som bord, bænk eller noget helt tredje er ikke vigtigt for os. For os er det vigtigt, at vi værner om det, vi allerede har.
Kontakt os for at booke en tid til besøg i vores showroom.

Er din virksomhed ved at omstille sig til en grønnere profil, eller ønsker du et anderledes restaurationsområde, mødelokale eller kontorlandskab med udgangspunkt i upcycling, så kan vi hos Woodstyle hjælpe med at skabe rammerne for en stilfuld indretning.

 

VI HAR BL.A. LAVET LØSNINGER TIL:

 • Bredal Kro
 • Cut’n eat
 • Eydes Odense
 • Hotel Opus Horsens 
 • Madindustrien Vejle
 • Uber Denmark 
 • Palsgaard Gods
 • Fregatten Jylland
 • Via University College Silkeborg

UDFYLD FORMULAREN OG LAD OS TAGE EN SNAK OM DIT NÆSTE PROJEKT

  SHOWROOM HEDENSTED
  Adresse: Spettrupvej 5 A, 8722 Hedensted
  Åbent efter aftale Tlf. 26152576
  Åbningstider:
  Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag- Fredag-Lørdag  – Åbent efter aftale
  Kontakt:
  Mail – kundeservice@woodstyle.dk
  Telefon – +45 26 15 25 76

  VI KAN KLARE DE FLESTE OPGAVER OG SÆLGER BÅDE TIL PRIVATE OG ERHVERV

  Hos www.woodstyle.dk er der altid gratis fragt på køb over 2000kr. Shop online idag, og få tilsendt dine varer gratis.

  Vi bestræber os altid på hurtigt levering - aftales nærmere i forbindelse med købet

  Vi kan i samarbejde med Sparxpres tilbyde en attraktiv, nem & hurtig finansiering, direkte på hjemmesiden.

  www.woodstyle.dk modtager betaling med Dankort, MasterCard, VISA og American Express.