HÅNDVÆRK MED OMTANKE

Besøg vores butik/showroom på 350m2 med plankeborde & møbler

Åbningstider:

Mandag – Torsdag: 10.00 – 17.00

Fredag 10.00 – 15.00
Lørdag 10.00 – 14.00

Spettrupvej 5 A – 8722 Hedensted
Denmark
CVR: 41474874

kundeservice@woodstyle.dk
 +45 26 15 25 76

Tilslutning til UN Global Compact

Global Compact Network Denmark (GCDK) er det lokale netværk for danske virksomheder og organisationer, der har tilsluttet sig FN’s Global Compact – verdens største frivillige initiativ for ansvarlige virksomheder.

Med afsæt i Global Compacts 10 principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, anti-korruption og miljø, samt de 17 verdensmål arbejder vi for at inspirere og facilitere danske virksomheders arbejde med samfundsansvar, som værdiskabende for både forretningen og samfundet.

GCDKs opgave er at facilitere videndeling mellem de danske Global Compact medlemmer og give dem inspiration og værktøjer på deres rejse og i arbejdet med bæredygtighed. Netværket arbejder desuden med FN’s Global Compact i New York og samarbejder med lokale søsternetværk i hele verden om at stille international ekspertise til rådighed for vores medlemmer.

Global Compact Netværk Denmark er med omkring 400 medlemmer, det største danske netværk for ansvarlige virksomheder. Netværket er virksomhedsdrevet men engagerer også civilsamfundet, offentlige institutioner og andre interessenter for at mobilisere flere virksomheder til at arbejde med forretningsdrevet samfundsansvar til gavn for både samfund og virksomheder. 

Global Compact Network Denmark er en nonprofit forening drevet af vores medlemmmer for vores medlemmer.

Kilde: https://globalcompact.dk/om-os/