HÅNDVÆRK MED OMTANKE

Besøg vores butik/showroom på 350m2 med plankeborde & møbler

Åbningstider:

Mandag – Torsdag: 10.00 – 17.00

Fredag 10.00 – 15.00
Lørdag 10.00 – 14.00

Spettrupvej 5 A – 8722 Hedensted
Denmark
CVR: 41474874

kundeservice@woodstyle.dk
 +45 26 15 25 76

Woodstyle

Bæredygtighed

Woodstyle er en specialforretning, der sælger håndlavede møbler og interiør løsninger primært i upcyclet egetræ . Med et stilrent nordisk design og materialer af højeste kvalitet, sætter vi en ære i kontinuerligt at udfordre status quo på klassisk og unikt design til bolig og erhverv.
Her på hjemmesiden kan du se nogle af vores produkter, og læse mere om, hvordan vi arbejder. Vi håndterer gerne specialopgaver for både private og erhvervskunder, og kan tilbyde spændende inde- og udendørs løsninger, samt bygge lige præcis det planke-, cafe- eller barbord, du måtte ønske.
I Woodstyle beskæftiger vi os løbende med at udvikle vores grønne profil.
Senest har vi udvidet produktporteføljen med upcyclede rustikke og rå plankeborde. Vi kan med passion og stolthed tilbyde den første leverance af enestående borde i upcyclet egetræ – og dette er kun begyndelsen på en ny og spændende grøn rejse for os.
Alle vores upcyclede plankeborde, tåler ingen sammenligning – man ser og mærker tydeligt eksklusiviteten, tyngden og den enestående historie, der løber i træets flere hundrede år gamle årer.
Forbrug med omtanke er fremtiden.

Post a Comment