HÅNDVÆRK MED OMTANKE

Besøg vores butik/showroom på 350m2 med plankeborde & møbler

Åbningstider:

Mandag – Torsdag: 10.00 – 17.00

Fredag 10.00 – 15.00
Lørdag 10.00 – 14.00

Spettrupvej 5 A – 8722 Hedensted
Denmark
CVR: 41474874

kundeservice@woodstyle.dk
 +45 26 15 25 76

Handelsbetingelser

Betaling

Www.woodstyle.dk modtager betaling med Dankort, MasterCard, VISA og American Express
Betaling bliver reserveret på din konto ved bestilling, hæves når varen er færdiggjort til afsendelse fra os.

Alle priser er i DKK, Danske kroner, og er inkl. moms.

Www.woodstyle.dk tager imod betalinger via en anerkendt ekstern betalingsleverandør. Det giver en høj sikkerhed og sikrer at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

Levering

Www.woodstyle.dk bestræber sig på at afsende ordre indenfor 3-4 hverdage indenfor Danmark så længe andet ikke er angivet og andet ikke er aftalt mellem Www.woodstyle.dk og køber. Www.woodstyle.dk sørger for levering mod et gebyr. Rettidig levering forudsætter at fragtleverandøren overholder deres leveringstider. Såfremt der opstår forsinkelser hos fragtfirmaet, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den estimerede leveringsdato.
Www.woodstyle.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragtfirmaet.

Www.woodstyle.dk leverer udenfor Danmark efter specialaftale.

Reklamationsret

www.woodstyle.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Www.woodstyle.dk indenfor rimelig tid.
Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder www.woodstyle.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation & varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til TLF: +45 26 15 25 76 eller kundeservice@woodstyle.dk
Varereturnering foregår til:
Spettrupvej 7 b
8722 Hedensted
Denmark

– bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, vil der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Www.woodstyle.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.
Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret

www.woodstyle.dk bygger håndlavede snedker møbler efter bestilling, og leverer specialfremstillede kvalitetsmøbler fra vores partnere. Der gives ikke reklamationsret på specialfremstillede produkter som f.eks. borde, sofaer stole og bænke lavet efter kundens specifikationer.

For varer som ikke er specialfremstillede gælder at der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives til TLF: +45 26 15 25 76 eller kundeservice@woodstyle.dk

I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså ikke tage varen i egentlig brug.

Persondatapolitik

Www.woodstyle.dk foretager kun registrering af persondata oplysninger, med det formål at kunne afsende en ordre til køber. Følgende oplysninger skal bruges for at Www.woodstyle.dk skal kunne indgå en købsaftale; Navn, Adresse og E-mail adresse.

Når du bruger websitet, indsamles oplysninger til Google Analytics, og der bruges funktionelle cookies, samt cookies til Facebook og Google reklamer.

Vi bruge aldrig din data til at identificere dig som enkeltperson, og din data håndteres i sikre systemer.
Hvis du ønsker at vide hvilke persondata Woodstyle.dk har om dig som privatperson og om din brug af hjemmesiden, eller ønsker din personlige data slettet fra vores systemer, skriv da til kundeservice@woodstyle.dk og vi vil gøre vores for at imødekomme ønsket, og leve op til den europæiske GDRP lovgivning.