Træborde skaber nærvær

Træborde skaber nærvær og liv, fordi træ er et vidunderligt naturmateriale, der fortsætter med at leve, selv når det er blevet til skåret ud til planker og er blevet samlet til et træbord. Det har sin egen personlighed, føles varmt og behageligt og former sig med tiden efter dem, der bruger træbordet. Sørg for det bedste underlag til jeres måltider og sammenkomster. Bestil et helt unikt og skræddersyet træbord til netop jeres behov fra Woodstyle.dk.
Hos Woodstyle er der ikke to træborde, der er ens. Hvert eneste træbord håndlaves på bestilling. Det er stilrent nordisk design skabt af nøje udvalgte egeplanker fra danske skove. Træet behandles med kærlighed hele vejen fra skoven, gennem vores produktion og til det står hjemme i din stue eller hvor du nu ellers har brug for et træbord.

 

træborde

Vi håndbygger træborde, du ikke finder andre steder

Hos Woodstyle går vi efter at skabe unikke, solide og helt fantastiske træborde. Det er træborde, du ikke bare lige kan gå ned og købe hos den lokale møbelhandler eller bare kan bestille et magen til af på nettet.
Hvert eneste træbord er forskelligt. Det er skabt og designet efter kundernes ønsker og de muligheder og den inspiration, som det træ vi håndbygger træbordet af, skaber hos os, når vi bygger det. Vi fanger træets sjæl og forarbejder og formidler den videre til dig, der har bestilt bordet.

Træborde i alle størrelser og udformninger

Vi kan bygge træborde  som f.eks. et plankebord i alle størrelser. Vi bygger både små cafeborde, der kan skabe en hyggelig ramme for to personer og op til store, lange og majestætiske plankeborde, der bedst egner sig til den helt store gildesal.
Plankerne til bordpladen kan vi behandle lige præcis på den måde, som du synes er pænest. Vi kan levere dig et træbord, der er helt lyst og næsten råt. Eller vi kan skabe en flot, farvet bordplade, hvor spillet fra træets åre og forløb, stadig kan se igennem. Det giver liv og er en evig kilde til at opdage nye facetter ved sit træbord.
Vi kan give bordet mange forskellige former for bordben. Her er frit valg lige fra det traditionelle med et ben i hvert hjørne og til ben, der er rykket ind under bordet, så dem der sidder omkring det, ikke kommer til at slås med bordbenene. Bordbenene kan være af træ, men vi kan også levere flotte ben af støbejern, som passer perfekt til dit træbord.

Lad os skabe det træbord du drømmer om

Når du handler på Woodstyle.dk, går du ikke bare ind på vores webshop og vælger et færdigt træbord. Nej, du udfylder en bestillingsformular, hvor du beskriver det træbord, du drømmer om. Hvor stort skal det være, hvordan skal bordpladen se ud og hvilke ben skal det have. Skal plankerne som bordet håndbygges af være helt glatslebne, eller må man godt kunne se og følge træets naturlige forløb langs bordkanten?
Mulighederne er mange og valget er helt dit. Gå på inspiration her på siden og beskriv så det træbord du drømmer om på vores bestillingsside. Så sender vi dig et helt uforpligtende tilbud på lige præcis det træbord, du altid har drømt om.